CEAFA reivindica el dret a la baixa laboral pels cuidador en cas d’aïllament preventiu pel Covid-19

4 September 2020

La CEAFA, com qualsevol altre entitat i ciutadà hauria de fer, sol·licita al Govern d’Espanya unes condicions equitatives per tots el treballadors a càrrec de persones amb demència. És a dir, està sol·licitant que les condicions laborals d’aquests treballadors siguin les mateixes que per la resta de treballadors, independentment del càrrec i l’ofici.
 

Tags: 

1r concurs de curtmetratges

31 August 2020

Aquest any celebrem el Dia Mundial de l'Alzheimer d'una manera diferent. L'Associació de familiars  d'Alzheimer del Vallès Occidental presenta el 1r concurs de curtmetratges. Si t'agrada el món audiovisual o si vols ensenyar al món el teu punt de vista sobre la malaltia és el teu moment! Tens fins el 13 de setembre per enviar la teva proposta. Per a més informació visita https://www.afavalles.com

Tags: 

CONVERSES AMB EL COR: Conferència teatralitzada a les AFA de Catalunya sobre emocions, afectes i efectes

3 December 2013

Amb motiu de les jornades de Portes Obertes de l’AFAB, l’AFA de Barcelona, i de l’AFAM, l’AFA del Maresme, inicia una gira per les AFA de Catalunya l’espectacle teatral-conferència CONVERSES AMB EL COR. Els dos primers espectacles tindran lloc el dissabte 14 de desembre a Barcelona (AFAB, Cartagena, 182, 08013) i el dijous 19 de desembre a Mataró (AFAM, Sant Pelegrí, 3. 08301).

Qué son les emocions? Quina és la seva funció com ens afecten? L’Institut de Ciencia i Teatre (InCiTe) presenta una conferencia teatralitzada que parla de les emocions com el llenguatge universal de l’ésser humà, i de la relació que s’estableix entre aquest llenguatge emocional i el nostre comportament.

Tags: 

Subscriure a RSS - barcelona
  • Actualització covid
  • Polsera QR