PUNTS DE VENDA DEL CALENDARI SOLIDARI

30 September 2019
Calendari solidari

Ja és a la venda el calendari solidari 2020 que els Mossos d'Esquadra destinen a les nostres associacions de familiars. 
De moment, el podeu adquirir a qualsevol de les nostres AFAs:
 

 • Associació

  Municipi

  Adreça

  Telf

  Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer d'Alcarràs

  ALCARRÀS

  c/ Dr. Huguet, 3

  609886933

  Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès

  MANRESA

Tags: 

Presentació del Calendari Solidari 2020

26 September 2019
Presentació Calendari Solidari

El passat dimecres 18 de setembre es va presentar l'edició del 2020 del Calendari solidari al Recinte Modernista de Sant Pau, aquesta és la 7a edició i la sisena en què l'aportació es destina als malalts d'Alzheimer i els seu familiars.
El calendari 2020 té com a fil conductor alguns dels productes gastronòmics més representatius de la geografia catalana.
Per a la realització de les 12 fotografies d’aquest any, s’ha comptat amb la col·laboració d’un centenar de persones dels cos i de 28 entitats entre ajuntaments, residències, museus, etcètera.

Tags: 

La FAFAC, una de les primeres entitats sòcies-col·laboradores de la Fundació iSocial.

10 July 2019
Col·laboració iSocial

iSocial és una Fundació que vol transformar un model d’atenció social que no pot quedar per darrere del que els estàndards de drets humans i la nostra societat avui li demanen, i que ha de respondre als canvis de l’entorn. 
En aquest sentit, treballa amb el focus de la transformació dels models d'atenció: dret d’elecció, personalització, vinculació amb la comunitat, intervenció preventiva, suports tecnològics, autogestió i empoderament, i visió i acció global sobre tots els àmbits de la persona

Tags: 

La FAFAC compareix al Parlament de Catalunya per reclamar més implicació i recursos per part de les institucions.

2 May 2019

Avui, 2 de maig del 2019, hem comparegut al Parlament de Catalunya a petició de la Comissió de Salud per informar de les nostres activitats i fer una crida sobre la malaltia de l'Alzheimer, un problema sociosanitari de tots i que requereix solucions específiques. 
 

Tags: 

Consells sobre com actuar quan una persona amb Alzheimer es perd

5 July 2017
Imatge del tríptic

Què hem de fer quan un malalt d'Alzheimer es perd? Quins passos cal seguir per facilitar al màxim la seva recerca? Són moltes les preguntes i els dubtes que sorgeixen en el dia a dia de les persones afectades i de la gent que els envolta. Per això, els Mossos d'Esquadra i la FAFAC han publicat un triptic amb informació per ajudar a localitzar i identificar a una persona extraviada que va formar part de la presentació de la campanya "Garantint la seguretat de les persones amb Alzheimer", que va tenir lloc el passat 5 de maig.

Subscriure a RSS - Noticias
 • Actualització covid
 • Polsera QR