Pugem al cim de Sant Jeroni de Montserrat per La Marató 2013

11 December 2013

FAFAC no faltarà a la cita del proper diumenge 15 de desembre: La Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties neurodegeneratives. En representació de totes les AFA de Catalunya, la nostra Federació s’ha sumat a una iniciativa que farà visible el nostre vitalisme i voluntat de lluita. Juntament amb terapèutes, malalts i familiars d’associacions relacionades amb d’altres malalties neurodegeneratives, ascendirem al cim de Sant Jeroni, un dels més significatius de Montserrat.

El grup sortirà de l’Abadia de Montserrat fins a arribar al Pla de les Taràntules, a l’Estació Superior del Funicular de Sant Joan, i des d’allà, pujarà fins al cim. La ruta fa gairebé 7 kilòmetres, amb més de 500 metres de desnivell. Els participants afectats d’algun tipus de malaltia aniran acompanyats d’un equip de 120 persones entre familiars, personal tècnic de les associacions, voluntaris i membres de la Creu Roja. Es disposarà d’equip especialitat, com cadires joëlette.

El Patronat de la Muntanya de Montserrat i la Creu Roja de Catalunya aportaran la seva infraestructura humana i tècnica a la nostra aventura posant al nostre servei tots els seus recursos i espais i, de manera especial, els efectius de la Creu Roja ubicats habitualment a Montserrat, que coneixen la ruta i la xarxa de comunicacions de la muntanya. 

Com sabeu, les donacions per la Marató es poden fer de moltes maneres:

-El diumenge 15 de desembre, trucant al telèfon 905 11 50 50

-Fins el 31 de març del 2014, per internet o a través del Servicaixa.

-Durant tot l’any, fent una transferència bancària a La Caixa, al número de compte 2100 0555 31 0201001500.

Tags: 

  • Actualització covid
  • Polsera QR