CONVERSES AMB EL COR: Conferència teatralitzada a les AFA de Catalunya sobre emocions, afectes i efectes

3 December 2013

Amb motiu de les jornades de Portes Obertes de l’AFAB, l’AFA de Barcelona, i de l’AFAM, l’AFA del Maresme, inicia una gira per les AFA de Catalunya l’espectacle teatral-conferència CONVERSES AMB EL COR. Els dos primers espectacles tindran lloc el dissabte 14 de desembre a Barcelona (AFAB, Cartagena, 182, 08013) i el dijous 19 de desembre a Mataró (AFAM, Sant Pelegrí, 3. 08301).

Qué son les emocions? Quina és la seva funció i com ens afecten? L’Institut de Ciencia i Teatre (InCiTe) presenta una conferencia teatralitzada que parla de les emocions com el llenguatge universal de l’ésser humà, i de la relació que s’estableix entre aquest llenguatge emocional i el nostre comportament.

A través d’un viatge per les bases biològiques de les emocions bàsiques (la por, la ira, la tristor i l’alegria), CONVERSES AMB EL COR ajuda a entendre la diferencia entre emoció i sentiment, i exposa la manera per la qual es van generant bloquejos emocionals al cos al llarg de la vida. Aquest és el punt de partida per ser capaços de regular, gestionar o educar les nostres emocions.

Tags: 

  • Actualització covid
  • Polsera QR