57.030 €, 11.500 calendaris solidaris i un emotiu acte per l'última recaptació dels Mossos destinada a la FAFAC

20 July 2020

Després de la gran implicació social i personal durant aquests sis anys per part del cos dels Mossos d’Esquadra i, sobretot, la de tots vosaltres per fer-ho possible, el passat dijous 16 de juliol del 2020 la FAFAC va rebre una recaptació de 57.030 € per la venda d’11.500 calendaris.
 
Aquesta vegada, no només volem donar les gràcies per la important xifra solidària que ens permetrà mantenir els nostres programes sociosanitaris i impulsar-ne altres de nous, sinó també pel commovedor i emotiu moment que ens heu regalat amb aquest meravellós quadre amb les dues samarretes (dels Mossos i de FAFAC) acompanyat de la insígnia del 300 aniversari dels Mossos lliurat pel Sr. Miquel Buch, conseller d’Interior de la Generalitat de Catalunya acompanyat del Sr. Pere Ferrer, director general de la Policia a la nostra presidenta de la FAFAC (Sra. Inmaculada Fernández).
 
És un moment d’acomiadament, ja que es tracta de l’últim cop que els Mossos han destinat la recaptació del seu calendari solidari a la FAFAC, però, fonamentalment, és un moment d’agraïment per tots aquests anys i per aquest inoblidable acte al qual han assistit el comissari cap de la Comissaria General de Relacions Institucionals, Prevenció i Mediació, Josep Codina, representants de les unitats regionals de proximitat i atenció al ciutadà de totes les regions policials i altres representants.
 
Per nosaltres, ha estat indescriptiblement gratificant rebre el suport del vostre calendari solidari durant sis anys seguits i haver-hi pogut gaudir de conèixer tanta gent increïble (perquè ho sou) que vulgui ajudar a facilitar-nos la lluita contra aquesta devastadora malaltia, l’Alzheimer.

  • Actualització covid
  • Polsera QR