La FAFAC, una de les primeres entitats sòcies-col·laboradores de la Fundació iSocial.

10 July 2019
Col·laboració iSocial

iSocial és una Fundació que vol transformar un model d’atenció social que no pot quedar per darrere del que els estàndards de drets humans i la nostra societat avui li demanen, i que ha de respondre als canvis de l’entorn. 
En aquest sentit, treballa amb el focus de la transformació dels models d'atenció: dret d’elecció, personalització, vinculació amb la comunitat, intervenció preventiva, suports tecnològics, autogestió i empoderament, i visió i acció global sobre tots els àmbits de la persona
Amb l’objectiu d’ampliar la base social d’iSocial neix la modalitat dels socis-col·laboradors: organitzacions que entren a formar part d’iSocial per participar en els espais interns de generació de projectes (Labs) i per col·laborar en l’impuls de la fundació i el seu sosteniment econòmic.
La FAFAC hem estat, junt amb la Fundació Maresme,  les primeres organitzacions a donar aquest pas, i d’aquesta manera s’han sumat a l’ecosistema d’iSocial, format ara mateix per les entitats fundadores (6), les institucions aliades (3), els membres del consell social (14) i els partners de projectes (12). Ahir els directius i directives d’ambdues entitats es van reunir amb el Patronat de la fundació per donar el tret de sortida a la seva participació.
Podeu llegir la notícia aquí: https://isocial.cat/la-federacio-dalzheimer-i-la-fundacio-maresme-primeres-entitats-socies-collaboradores/
 

Tags: 

  • Actualització covid
  • Polsera QR