Fòrum Social Alzheimer 2014: Tu tens un paper en la lluita contra l’Alzheimer

15 September 2014

Parlem i reflexionem per localitzar els problemes i trobar les solucions.

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, el FORUM SOCIAL ALZHEIMER 2014 proposa un debat obert a pacientsfamiliarsmetgesassociacionsinvestigadors i totes les persones interessades. Serà uns dies després de la jornada mundial: el dimarts 23 de setembre.

En format de debat periodístic, aquest fòrum pretén mostrar un quadre complet de la realitat de la malaltia des de diferents punts de vista amb l’objectiu de trobar espais comuns de reflexió i avançar cap a un coneixement integral dels problemes que s’han de resoldre.

El debat necessita la col·laboració de totes les persones implicades i allà es respondran una selecció de les preguntes publicades a Twiter amb el hashtag #PapelAlzheimer, o al mur de Facebook del Congreso Internacional de Investigación e Innovación en Enfermedades Neurodegenerativas (CIIIEN). 

L’acte tindrà lloc al Hotel Barceló Sants (Estació de Sants, Barcelona) i està organitzat per la Fundació Reina Sofia, la Fundació CIIIENCEAFA i FAFAC.

El programa és el següent:

18:30 h – Benvinguda

18:35 h – Projecció de vídeo de presentació

18:45 h – Debat. Modera Emilio de Benito, periodista especialitzat en sanitat i ciència. Participen Albert Lleó (investigador), Manel Martí (malalt d’Alzheimer) MªCarmen Pardina Sierra (familiar), Camen Ponce (cuidadora no familiar), Dra. Mercè Agustí Pareda (metge d’atenció primària) i Inmaculada Fernández Verde (representant de les associacions de familiars).

20:00 – 20:45 h – Ponència sobre les lliçons apreses en el Hungtinton i el Parkinson, a càrrec de Saúl Martínez Horta (coordinador del Grup Europeu per la malaltia de Hungtinton) i Eduardo Tolosa (director de la Unitat de Parkinson i Trastorns del moviment de l’Hospital Clínic).

Esperem trobar-vos allà! Junts podem avançar en la lluita contra aquesta malaltia silenciosa!

Tags: 

  • Actualització covid
  • Polsera QR