Bankia i la Fundació Iluro recolzen amb 30.000 euros a l'AFAM i a 10 altres projectes socials del Maresme

17 June 2018

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (AFAM) ha estat una de les 11 entitats seleccionades en la ‘Convocatòria d’Acció Social 2018’, pel seu impacte en la comarca del Maresme. Els projectes triats rebran uns ajuts d’un valor total de 30.000 euros. La convocatòria és iniciativa de Bankia i la Fundació Iluro, i té com a objectiu impulsar programes per al foment de l'ocupació, atenció a la dependència, projectes de rehabilitació i reinserció social, així com orientació, formació ocupacional i suport a les famílies i atenció a les seves necessitats bàsiques.

Aquest ajut suposa un important recolzament econòmic per l’AFAM, que d’aquesta manera podrà desenvolupar tallers específics per les persones afectades i els seus familiars.

En la selecció dels projectes i la seva avaluació s’ha valorat la seva utilitat social, la qualitat i capacitat tècnica per desenvolupar-se, la seva eficiència econòmica, la promoció de la integració i normalització social, la identificació i el nombre de beneficiaris, l’especialització i experiència de les associacions, així com la seva coordinació amb altres agents socials, i la innovació i oportunitat de les accions.

El lliurament dels ajuts a les entitats s’ha realitzat en un acte celebrat el dimecres dia 13 de juny a l’Ateneu de la Fundació Iluro al que han assistit representants dels projectes seleccionats.

  • Actualització covid
  • Polsera QR