1r concurs de curtmetratges

31 August 2020

Aquest any celebrem el Dia Mundial de l'Alzheimer d'una manera diferent. L'Associació de familiars  d'Alzheimer del Vallès Occidental presenta el 1r concurs de curtmetratges. Si t'agrada el món audiovisual o si vols ensenyar al món el teu punt de vista sobre la malaltia és el teu moment! Tens fins el 13 de setembre per enviar la teva proposta. Per a més informació visita https://www.afavalles.com

Tags: 

Exercicis físics a casa per a les persones amb Alzheimer

29 April 2020

El confinament precipita l'avenç de l’Alzheimer, pel que és molt important reforçar els estímuls i intentar mantenir les activitats que les persones amb Alzheimer realitzaven abans del brot de la Covid-19. Aquí us deixem una sèrie de propostes per exercitar físicament a les persones amb Alzheimer i evitar que la malaltia progressi amb més intensitat.

ESTRATÈGIES PER MANTENIR LA RUTINA DE LA PERSONA AMB ALZHEIMER A CASA

8 April 2020

Les terapeutes ocupacionals Rocío Molás Robles, Natalia Rosillo Carretero i Irene González Mella afirmen, en el Blog de la CRE d'Alzheimer, que ara que no podem sortir de casa, crear uns hàbits i una rutina estructurada a la llar és encara més rellevant per a les persones que tenen cura d'un familiar amb Alzheimer.
Els hàbits i les rutines diàries són comportaments automàtics que es realitzen en horaris regulars, són fixos i repetitius, oferint al nostre familiar seguretat, predictibilitat i, consegüentment, un major benestar. 

VISITA VIRTUAL A LA SAGRADA FAMÍLIA

3 April 2020

La Sagrada Família obre les seves portes virtuals per oferir tant a professionals com usuaris/es l'oportunitat de gaudir d'una de les obres més excepcionals d'Antoni Gaudí.
 
Inicia la visita virtual mitjançant el següent enllaç: https://sagradafamilia.org/es/visita-virtual i contempla les façanes, l'interior, la cripta i la part alta de les obres, impregnant-te de contingut cultural des de casa teva.

 

CIRC A CASA

1 April 2020

El centre socio-cultural públic Ateneu Popular 9 Barris davant la situació actual d’excepcionalitat que estem vivint ha decidit compartir amb els espectadors diferents continguts culturals aptes per a tots els públics. 
 

#TeatreaCasa amb Grup Focus

27 March 2020

Davant de la necessitat de suspendre les representacions en viu i la necessitat de confinament, Grup Focus comparteix amb els espectadors, amb la col·laboració de TV3, l'enregistrament de les seves obres teatre-movies:
 
- "ADOSSATS": Per a tots els públics
- "El Fantasma de Canterville": Per a tots els públics
- "El nom": Comèdia
- "Res no tornarà a ser com Abans": Comèdia dramàtica
 

La FAFAC posa en marxa la campanya de prevenció de la salut cerebral "Cuida el teu cervell"

31 August 2018
Imatge "Cuida el teu Cervell"

Durant tot el mes de setembre, la Federació d’Associacions de Familiars d’Alzheimer de Catalunya (FAFAC) durà a terme revisions gratuïtes per la detecció precoç de l’Alzheimer. Les persones que desitgin obtenir una valoració del seu funcionament cognitiu es poden dirigir a les Associacions de Familiars de malalts d’Alzheimer de Barcelona, Maresme, Bages, Beguedà, Moianès, Solsonès,  Reus, Martorell, Terres de l'Ebre, Gavà i Sant Cugat.

Tags: 

Pàgines

Subscriure a RSS - Activitats
  • Actualització covid
  • Polsera QR